ՀԱԿԱՍՈՒՆԿՈ՞րոնք են հիմնական նախանշանները Բերանի խոռոչի սնկերը ` կանդիդոզը, դա լորձաթաղանթի բավականին տարածված վարակ է: Սպիտակ կաթնային փառը կամ կարմիր բծերը այտերի, լեզվի, լնդերի, կոկորդի հատվածում, ցավային զգացմունք կուլ տալու ժամանակ , բերանում մետաղական համը, սրտխառնուքը և հաճախ ախորժակի կորուստը - սնկային վարակի դրսևորումն են:
Ի՞նչ է պարունակում սպրեյը * Սոճու փշատերևի ¨ եղեսպակի եթերայուղերի հանուկ. (Դ-լիմոնեն-0,1892գ.,Թիմոլ- 0,0809գ.,Բենզոին-1 մեթիլ-3-0.1806г ); * Եղեսպակի տերևների և ցողունների ճզմվածքի ֆիտոհավելում (վիտամին –Բ, դուբիլային մասնիկներ) * Սոճու բողբոջների ¨ եղեսպակի ֆիտոնցիդներ * Լեռնային աղբյուրի ջուր *Ակտիվ միածությունների ուղղորդ`էթիլ սպիրտ
Ի՞նչպես է սպրեյը ներազդում բերանի խորոճի վրա Բաղադրանյութը օժտված է հականեխիչ ակտիվությամբ, որ պայմանավորված է հակամանրէային, հակասնկային և հակավիրուսային գործառույթներով: Ֆիտոնցիդների պաշտպանիչ դերը կայանում է ոչ միայն մանրէները վերացնելու մեջ, այլ լինելով սպիտակուցների և այլ սնուցող նյութերի հետ համալիր միացության մեջ ` մանրէների համար դառնալ §ոչ հասանելի¦: Սպրեյը ուղված է հստակ այն մասերի վրա, որտեղ արդեն սկսվել է բորբոքային պրոցեսսը `գործածվում է տեղային բուժման մեթոդ: |
||
Եղեսպակ | Սոճու փշատերև | |
Ներդիր թերթիկ |